Ga naar de inhoud

Tesla musthaves

  • door

Om de beelden van de bewakingsmodus en tijdens het rijden op te kunnen slaan en de spellen te kunnen spelen zonder het stuur te gebruiken (waarbij de wielen anders meebewegen en slijten), is het handig om een aantal extra attributen aan te schaffen. Code Rood ICT is innovatief, maar ook maatschappelijk betrokken en denkt aan het milieu. Kennisdeling vinden wij belangrijk en daarom delen we graag onze ervaringen omtrent de ingezette Tesla.

Dashcam beelden opslaan

Om de camera beelden op te slaan, is een geheugenkaart benodigd die goed tegen de hoge temperaturen kan en vaak en snel opnieuw beschreven kan worden. De keuze is gevallen op de volgende kaart:

Samsung PRO Endurance microSDXC kaart, 128GB geheugenkaart

Deze moet worden aangesloten op de USB aansluiting in het console. Om de beelden ook onderweg bij bijvoorbeeld een ongeluk of schade tijdens het parkeren op een smartphone (MicroUSB) te kunnen bekijken, is er gekozen voor een adapter met 2 aansluitingen en een cardreader:

DeLOCK Adapt.Micro USB-USB + Card R. kaartlezer

Gameconsole

Indien je de aanwezig spelletjes speelt met aansturing van het stuur, dan draaien de wielen fysiek mee. Dit geeft slijtage aan het loopvlak van de band en eventueel beschadigingen aan de velg. Daarom is het beter om een game-controller aan te schaffen voor die momenten dat je wat rusttijd hebt tussen twee zakelijke afspraken of moet wachten bij het superchargen onderweg. Met een bereik van effectief ongeveer 300 kilometers op een volle lading en 130 km per uur rijden in Nederland is dit overigens niet vaak nodig. Een game-controller die in ieder geval goed werkt in de Tesla model 3 is:

Logitech Gamepad F310

Referral-link

Indien je bij de aanschaf van je eigen Tesla een referral-link gebruikt dan krijgen jij en de eigenaar van de referral-link voordelen bij Tesla. Let erop dat de regels van dit referral-programma regelmatig wijzigen en dat het tegoed ook maar enkele maanden geldig is en vervalt als deze niet tijdig wordt verbruikt.

Mocht u nog gebruik kunnen maken van een referral-link en geholpen zijn met bovenstaande informatie, dan hopen wij dat u onze link wilt gebruiken. Alvast heel hartelijk dank en veel plezier in de nieuwe Tesla.

https://ts.la/corne33498

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *